Lån med betalingsanmerkninger

Ønsker du et lån med betalingsanmerkning, men har fått nei på nei? Det finnes fortsatt muligheter, men sjansen er uten tvil størst dersom du kan stille sikkerhet/pant i gjenstand eller eiendom og ha en årslønn på minst 200 000 i året.

I stedet for å låne ekstra penger, håper vi at du vil vurdere å refinansiere gjelden din, eventuelle inkassosaker og bake inn en totalsum hvor du blir kvitt all misligholdt gjeld som har ført til dine betalingsanmerkninger, slik at du kan starte med blanke ark. Med refinansieringen vil du forholde deg til ett lån, du vil være uten anmerkninger og du vil bli vurdert som betalingsdyktig igjen. Vi samarbeider med Bank2, som kan gi deg en ny sjanse. Kan du stille sikkerhet i bolig eller lignende, samt har en stabil årsinntekt, har de kanaler de kan benytte seg av for å gi deg en normal økonomisk hverdag igjen.

Bank2 (med sikkerhet)

Max lånebeløp2 500 000

Max løpetid30 år

Effektiv rente 5,34%

Søk nå 2 mill o/25 år, eff. rente 5,34%, tot. 3 581 354,-

Gjeldsmegler1

Max lånebeløp2 500 000

Max løpetid30 år

Effektiv rente Individuelt

Søk nå Eks. 250 000 o/15år Tot. 1 927,- mnd

Refinansiering med betalingsanmerkning

Som nevnt, før du tenker på å låne mer penger, bør du rydde opp i dine eksisterende problemer. Mange i din situasjon sliter med en rekke småbeløp som har gått til inkasso, og som til slutt har ført til anmerkninger. Deretter har små beløp blitt store, og antall småbeløp mange. Totalsummen kan fort bli enorm.

En refinansiering vil kunne gi deg en ny sjanse. Men i nesten alle slike tilfeller, vil banken kreve at du stiller sikkerhet i fast eiendom, eller annen form for garanti. Dette vil øke dine sjanser for lån til tross for dine betalingsanmerkninger:

  • Sikkerhet/pant i bolig eller annen fast eiendom/gjenstand
  • Kausjonist
  • Medlånesøker
  • Inntekt på minst 200 000 kroner brutto årlig

Så raskt som mulig

Du bør forsøke å ordne opp så raskt du kan, dersom du kommer opp i denne typen vanskelig økonomisk situasjon. Dess ferskere en anmerkning er, dess lavere terskel vil det være for at du får lån eller refinansiering.